Uw eigen applicatie

Voor zowel iOS als Android realiseren wij originele applicaties

iOS applicatie

Officiële iOS applicatie

Aanwezig in de App store

Voor iPhone en/of iPad

Offerte aanvragen

Android applicatie

Officiële Android applicatie

Aanwezig in de App store

Voor Smartphone en/of Tablet

Offerte aanvragen

“Een eigen, officiële applicatie zorgt voor meer klantenbinding. De gebruiker neemt immers de stap om zich te binden aan een bedrijf/merk middels het downloaden van de applicatie. Bij Laroo zorgen wij er voor dat de applicatie er visueel aantrekkelijk uitziet en prettig in gebruik is.”

Unieke uitstraling

Bij Laroo ontwerpen we alle Android en iOS applicaties op maat. Het invullen van templates doen wij niet omdat we niet geloven in één oplossing voor verschillende bedrijven. Voorafgaand aan het ontwerpproces wordt eerst bepaald wat het doel en wat de doelgroep van de applicatie is. We bepalen dan ook of het een Android applicatie wordt, een iOS applicatie of wellicht allebei.

Van begin tot eind

Bij Laroo denken we vanaf het eerste begin tot het eind met u mee. Onze zorg eindigt niet op het moment dat de applicatie in de App store staat, maar gaat daarna nog door. We ondersteunen onze klanten bij de nazorg waarbij we evalueren en optimaliseren. De perfecte applicatie wordt namelijk niet in één keer gemaakt maar is een iteratief proces.

Bent u op zoek naar een ontwerpbureau dat uw Android en/of iOS applicatie kan ontwerpen en realiseren en daarnaast uitstekende nazorg biedt? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze speerpunten

Wat wij belangrijk vinden en waar we achter staan

Scherpe en eerlijke prijs door lage overhead

Hoge kwaliteit garantie voor elk project

Nieuwste kennis van design-trends en technieken

Gediplomeerde specialisten per onderdeel

Persoonlijke service; wij staan altijd voor u klaar!