Een nieuwe huisstijl of promotiemateriaal

Professioneel overkomen en nieuwe klanten aantrekken

Huisstijl

Keuzemogelijkheden divers: alleen logo of heel pakket

Zelf mee-ontwerpen of volledig uit handen geven

Zelf laten drukken of door ons laten verzorgen

Offerte aanvragen

Promotiemateriaal

De mogelijkheden zijn eindeloos: u vraagt, wij draaien

Zelf mee-ontwerpen of volledig uit handen geven

Zelf laten produceren of door ons laten verzorgen

Offerte aanvragen

“Een passend en consistent uiterlijk van uw merk zorgt voor herkenning en straalt professionaliteit uit. Veel potentiële klanten gaan op hun gevoel af en worden alleen al overtuigd door een goede grafische communicatie. Bij Laroo zorgen we voor deze professionaliteit en consistentie zodat u binnenkort vol trots uw nieuwe stijl kunt presenteren aan uw (potentiële) klanten.”

Op maat gemaakt met passende symboliek

Al het grafisch werk wordt op maat gemaakt naar de wensen van u als klant. Daarnaast houden we goed rekening met het doel dat u voor ogen heeft. De logo’s die wij ontwerpen, bevatten bijvoorbeeld veel symboliek, passend bij het bedrijf. Maar ook ander grafisch werk bevat iets extra’s. We passen verschillende verleidingstechnieken toe waardoor het eindproduct niet alleen mooi maar ook effectief is.

Hoe gebruik ik mijn nieuwe huisstijl?

We begrijpen dat het lastig is om uw nieuwe stijl consistent te houden. Om u op weg te helpen stellen wij een gratis ‘Styleguide’ op. Hierin staan alle Do’s en Don’ts beschreven waardoor de consistentie behouden blijft.

Totaaloplossing drukwerk

Wilt u het drukwerk zelf laten drukken? Dat is uiterraard mogelijk; de bestanden worden drukgereed aangeleverd. Door ons laten drukken? Geen probleem, wij selecteren uit onze drukkerijen de beste optie qua prijs/kwaliteit. Tijdens een afspraak worden de materialen gekozen aan de hand van voorbeelden zodat u het materiaal kunt zien en voelen.

Bent u op zoek naar een ontwerp bureau die al uw grafisch werk verzorgt van ontwerp tot drukkerij? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze speerpunten

Wat wij belangrijk vinden en waar we achter staan

Scherpe en eerlijke prijs door lage overhead

Hoge kwaliteit garantie voor elk project

Nieuwste kennis van design-trends en technieken

Gediplomeerde specialisten per onderdeel

Persoonlijke service; wij staan altijd voor u klaar!