Een nieuwe website of webshop

U heeft maar één kans op een positieve eerste indruk

Website

Volledig op maat gemaakt

Op elk schermformaat perfect zichtbaar

Eenvoudig zelf te onderhouden

Geoptimaliseerd; hoog in Google, snelle laadtijd

Offerte aanvragen

Webshop

Meer verkopen door Online verleiding

Op elk schermformaat perfect zichtbaar

Eenvoudig zelf te onderhouden

Geoptimaliseerd; hoog in Google snelle laadtijd

Offerte aanvragen

“Een professioneel online visitekaartje is belangrijk voor elk bedrijf, groot of klein - met of zonder personeel. Door onze ervaring met Online Verleiden, Interaction Design en Design Psychology denken we bij elk project vanuit de eindgebruiker zodat deze een zo positief mogelijke beleving ervaart met het product. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van technieken om de bezoeker te verleiden en de conversie te verhogen.”

Unieke uitstraling, passend bij uw onderneming

Bij Laroo ontwerpen we alle websites en webshops op maat. Het invullen van templates doen wij niet omdat we niet geloven in één oplossing voor verschillende bedrijven. Elk bedrijf is uniek en heeft haar eigen bijzonderheden. Vandaar dat wij op zoek gaan naar deze bijzonderheden en op basis hiervan de website maken.

Zichtbaar op computer/laptop, tablet en smartphone

De meeste potentiële klanten beginnen hun zoektocht tegenwoordig via de smartphone. Dat betekent dat de belangrijke eerste indruk al op dat moment wordt bepaald. Wanneer uw website niet mobile-proof (mobiel vriendelijk) is, is de kans groot dat potentiële klanten afhaken.
Wij spelen hier op in en bieden daarom al onze websites en webshops ‘responsive’ aan. De website schaalt mee met elk schermformaat, nu en in de toekomst, waardoor de gebruiker op elk apparaat een positieve ervaring beleeft. U hoeft met een responsive website ook maar één website te onderhouden wat weer scheelt in kosten en tijd.

Een stap voor op uw concurrenten

Juist nu is hèt moment om uw website te vernieuwen en mee te gaan met de nieuwste trends en technieken. Waar veel bedrijven hun hand op de knip houden, kunt u de concurrentie een stap voor zijn. U wilt als ondernemer goede zaken doen, nieuwe klanten aantrekken en daardoor omzet genereren. Dat lukt niet met een verouderde website want anno 2014 wordt er eerst gekeken naar uw ‘Online Visitekaartje’.

Totaaloplossing

Heeft u nog geen domeinnaam en/of hosting partij? Geen probleem, wij kunnen dit allemaal voor u verzorgen. U kunt bij ons hosten of wij gaan, samen met u, op zoek naar een geschikte partner.

Bent u klaar om de volgende stap te zetten en de komende jaren weer indruk te maken met een nieuwe, responsive website/webshop? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat voor website krijgt u

Een aantal eigenschappen die wij standaard aanbieden

Elke website wordt op maat gemaakt

Slim ontwerp voor 'online verleiden' van bezoeker en gebruiksvriendelijk in gebruik

Responsive website om op elk schermformaat en apparaat goed leesbaar en bedienbaar te zijn

Modern ontwerp met de nieuwste trends om positief op te vallen

Nieuwste technieken voor een goede en snelle website

Gemakkelijk zelf bij te houden en nieuwe berichten/pagina's aan te maken

Meest gebruikte webbouw systeem Wordpress als motor achter de website

Google Analytics wordt ingesteld om alle bezoeken te meten

Persoonlijke service; wij staan altijd voor u klaar!