Grundpunt, als opvoeden een uitdaging is

Een unieke responsive website voor een jong bedrijf

“Grundpunt is een jong bedrijf dat gezinnen helpt wanneer dit uitdaging is door omstandigheden. Aan ons was het de taak om een informatieve website te maken waarbij ouders snel kunnen zien wat Grundpunt doet en een kennismakingsgesprek of een offerte aanvragen. Ook deze website is volledig responsive om op elk schermformaat en apparaat goed bedienbaar en leesbaar te zijn."

Eenvoudig maar effectief; less is more

Responsive; schaalt mee op elk schermformaat

Wordpress als CMS, geoptimaliseerd om zelf bij te houden

Widgets binnen Wordpress volledig op maat gemaakt en makkelijk te onderhouden

Grundpunt, als opvoeden een uitdaging is
Duidelijke navigatie

De website heeft als nadruk dat de gebruiker snel door de website heen kan klikken en de juiste informatie kan vinden. Ook is er per pagina nagedacht wat de gebruiker vervolgens zou willen doen, waardoor er diverse handige Calls to Action (lees: knoppen die leiden tot andere pagina’s) zijn.

Overzichtelijk en helder

Vanwege de hoeveelheid tekst en bijvoorbeeld de diverse trainingen, was het een uitdaging om de website overzichtelijk te houden. Als oplossing wordt er gebruik gemaakt van dropdown-lijsten. Dit zijn de groene blokken met de witte pijltjes erin (zie afbeelding hierboven). De gebruiker behoudt op die manier het overzicht en kan zelf klikken/drukken op het onderdeel waar hij/zij meer informatie over wil hebben. Het onderdeel klapt uit, zonder dat de gebruiker weer naar een andere pagina gaat. Hierdoor blijft de gebruikerservaring optimaal wat tot een hogere conversie leidt.

Bezoek website