Insujet

Nieuwe en moderne responsive website voor Insujet, een naaldloze insulinespuit

“Spruyt hillen, een groot bedrijf in de farmaceutische markt, gaf opdracht tot het realiseren van een nieuwe website voor één van hun producten: Insujet, een naaldloze insulinespuit. De website is ontworpen voor de twee voornaamste doelgroepen van Insujet: diabetespatienten en professionals (verpleegkundigen e.d.). Per doelgroep is een content strategie gemaakt om de juiste informatie op het juiste moment te tonen voor een positieve gebruikerservaring."

Zakelijk en modern ontwerp; helder, overzichtelijk en fris

Responsive; schaalt mee op elk schermformaat

Wordpress als CMS, geoptimaliseerd om zelf bij te houden

Widgets binnen Wordpress volledig op maat gemaakt en makkelijk te onderhouden

Content strategie om gebruiker op het juiste moment de juiste middelen te geven

Insujet, naaldloze insuline spuit
Moderne en frisse uitstraling

Het ontwerp van de website heeft veel aandacht gekregen zodat de bezoeker snel de juiste informatie kan vinden. De instructievideo’s en close-up product foto’s maken het in één oogomslag duidelijk wat Insujet is en hoe het werkt.

Begeleiding van technische partij door Laroo

Tijdens het gehele project heeft Laroo de verantwoordelijkheid gekregen voor de samenwerking met de technische partij Erkwerk. Laroo realiseerde de content strategie en het ontwerp, gaf feedback op de techniek en was aanspreekpunt voor Erkwerk. Spruyt hillen had op die manier niet haar handen vol aan het begeleiden van het project, maar kon haar aandacht schenken aan andere werkzaamheden.

Bezoek website