Support Service Group

Verschillend grafisch drukwerk en promotiemateriaal voor de divisies onder Support Service Group

“Support Service Group is gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening binnen de Leisure en Hospitality sector. Hieronder vallen de divisies: Gastro Support, Hospitality Support en Cleaning Support. Door de kleinschaligheid van Laroo en hiermee persoonlijke contact werken wij regelmatig grafische ontwerpen uit voor Support Service Group. Regelmatig bellen ze op en moet er iets binnen twee dagen opgeleverd worden. Hier gaan we dan gelijk mee aan de slag om, na het verwerken van eventuele feedback, de bestanden volledig drukgereed op te leveren.”

Bijzondere samenwerking tussen SSG en Laroo

SSG-stock
Unieke samenwerking tussen beide partijen

Om aan de diversiteit van Support Service Group te voldoen is er een unieke samenwerking tot stand gekomen tussen beide partijen. Op korte termijn worden diverse projecten, zoals promotiemateriaal en ander drukwerk, uitgewerkt en opgeleverd naar wens van de klant. Hierin zijn de taken van Laroo onder anderen: adviseren op diverse gebieden, meedenken tijdens conceptfases bij elk project, meetings bijwonen van de klanten van SSG om direct tot een goed resultaat te komen, het drukgereed opleveren van bestanden en het adviseren en begeleiden van al het drukwerk.

Sinds een jaar werken wij met Laroo Design en dat met volle tevredenheid.

Wij zijn net als Laroo Design een jong en dynamisch bedrijf. Met name de flexibele houding en de creativiteit die Laurens en zijn team laat zien in de opdrachten, gecombineerd met snelheid maakt Laroo Design voor ons de perfecte partner om mee samen te werken.

Of het nu gaat om het ontwerp van menukaarten voor onze divisie Gastro Support, of een wervingscampagne voor de divisie Hospitality Support, al het werk wordt altijd ruim op tijd en keurig verzorgd.

Ruud van Houten

Oprichter Support Service Group

Bezoek website