Your Test Professionals

Luxe, op maat gemaakte Responsive website met Wordpress CMS

“Your Test Professionals is een software test bedrijf bij klanten in verschillende sectoren/branches. De vraag aan ons was om een moderne website te realiseren die overeenkomst bij de organisatie zelf qua uitstraling en professionaliteit. Potentiële klanten en potentieel personeel moeten hierdoor verleid worden om contact op te nemen of zich verder te verdiepen in de organisatie. Om de website optimaal en up-to-date te houden, is het van groot belang dat er een ijzersterk en intuïtief Content Management Systeem achter staat.”

Responsive; schaalt mee op elk schermformaat

Wordpress als CMS, geoptimaliseerd om zelf bij te houden

Widgets binnen Wordpress volledig op maat gemaakt en makkelijk te onderhouden

Content strategie om gebruiker op het juiste moment de juiste middelen te geven

Optimalisatie van codes voor kleine bestandsgroottes en een snelle laadtijd

Speciaal ontworpen unieke iconen

YTP-Stockphoto
Mooie interactieve elementen

Op elke pagina worden interactieve elementen ondersteund met mooie effecten en subtiele hints zodat de gebruiker precies weet waar waar interactie mogelijk is.

Juiste content op het juiste moment

De bezoeker krijgt op elke pagina relevante content te zien ter ondersteuning. De bezoeker wordt op deze wijze verleid om uiteindelijk contact op te nemen met Your Test Professionals. Om deze relevante content op het juiste moment aan te bieden, is er door Laroo en Your Test Professionals in de beginfase goed nagedacht over de mogelijke doelen van elke doelgroep.

In de toekomst wordt de website nauwkeurig gemonitord en verbeterpunten worden toegepast om te zorgen dat de gebruikerservaring optimaal is en blijft.

We hebben door Laroo Design een volledig nieuwe responsive website laten ontwerpen en realiseren. Dit om mee te gaan met de nieuwste maatstaven qua design en techniek in het veranderende landschap van (mobiele) devices. Door meerdere creatieve sessies en een intensieve samenwerking past de nieuwe website bij ons bedrijf en haar doelgroep.
We zijn erg tevreden met het eindresultaat en kunnen Laroo Design als ontwerp bureau zeker aanbevelen!

Leo van Walen

Directeur Your Test Professionals

Bezoek website