Een jong bedrijf met ambitie

Vanuit Ridderkerk en Burgh-Haamstede werken we met passie aan elke opdracht

Sinds begin 2011 ontwerpen we met passie mooie en unieke websites, applicaties en drukwerk. We bedenken bij elk project iets unieks, afgestemd op de klant en de doelgroep. Dit doen wij vooral vanuit Ridderkerk, maar ook vanuit Burgh Haamstede, Zeeland.

Persoonlijk contact

Aangezien wij een klein bedrijf zijn, staan we garant voor persoonlijk contact en een uitstekende service. Als er tijdens een project iets niet helemaal duidelijk is, staan we altijd klaar om het in begrijpbare taal toe te lichten.

Scherpe prijs, hoge kwaliteit

Bij elk project wordt een team van specialisten (veelal ZZP’ers) samengesteld. Per project wordt gekeken welke specialisten er nodig zijn om zo de hoogste kwaliteit te garanderen. Door deze formule kunnen we onze kosten laag houden en de klant een zeer scherpe prijs aanbieden. Hiermee wijken we af van de grote bureau’s en behouden bovendien het persoonlijk contact met u als klant.

Ontwerpen van gebruiksvriendelijke producten

Door onze ervaring met Online Verleiden, Interaction Design en Design Psychology denken we bij elk project vanuit de eindgebruiker zodat deze een zo positief mogelijke beleving ervaart met het product. Er wordt ook gebruik gemaakt van technieken om de conversie te verhogen; conversie kan zijn: offerte aanvragen, opnemen van contact, aantal aankopen etcetera.

Werkwijze

Bij Laroo wordt er gewerkt volgens SCRUM methodiek, wat staat voor een soepele en effectieve methode om snel tot een resultaat te komen. We vinden het hierbij belangrijk om de klant nauw te betrekken bij het gehele proces. Hierbij denken graag mee met de klant en zorgen eerst voor een ijzersterk concept. We bedenken hoe de klant zich kan onderscheiden en spelen hier op in.

Natuurlijk begrijpen wij dat u het druk heeft als ondernemer. U kunt daarom zelf bepalen hoe betrokken u bent. Geeft u alles uit handen of wilt u meer input tijdens het proces? U kiest!

Bent u op zoek naar een bureau die graag met u meedenkt over een unieke oplossing voor uw project? Wilt u persoonlijke contact en vakmanschap voor een scherpe prijs? Neem dan contact met ons op om uw project te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze partners

Samen sta je sterker: wij werken samen met de volgende bedrijven